• Legutóbbi
JIYANANDPYL zuhanyfüggöny Bélés 1db PEVA zuhanyfüggöny Bélés a Fürdőszobában Zuhanyzó, Istálló, valamint Fürdőkád,Könnyű,Vízálló(70.8 Wx70.8 H, 78.7 Wx78.7 H) (Szín : C, Méret : 70.8 Wx70.8 H)
zoom_in

JIYANANDPYL zuhanyfüggöny Bélés 1db PEVA zuhanyfüggöny Bélés a Fürdőszobában Zuhanyzó, Istálló, valamint Fürdőkád,Könnyű,Vízálló(70.8

HUF 4090.50

Áruk mennyisége
check Elérhető

▲Rendelkezik adatvédelmi fürdőszoba decor fellebbezés; használata, vagy anélkül zuhanyfüggöny bélés; mosható gép. ➤Könnyen tisztíthatók : a Gép mossuk hideg, csak nem hypo, ha szükséges, szárítható, alacsony, nem vasból, nem dryclean. ➤VÍZÁLLÓ DESIGN - Ultra sima különleges design létre, hogy taszítják a vizet, hogy támogassák a víz gyöngy képződését, így a víz gyorsan lepereg a felszínre, miközben a fürdőszoba száraz, tiszta. ➤Több szín közül lehet választani,,használni, mint egy önálló függöny egy fényes & tágas légkör, vagy párosítani a kedvenc szövet zuhanyfüggöny. ➤Nagy teljesítményű mágnes az alsó tartani a függöny, a hely -, illetve távol a testétől.Jellemzők sok rozsda-bizonyíték fém fűzőlyukak egy megerősített fejléc, hogy megakadályozza, könnyezés, illetve biztosítja a hosszú távú működését.Anyag : PEVAColor : mint shown Product használati Utasítás : Gépi Wash Product csomagolás : 1x zuhanyfüggöny+1x zuhanyfüggöny Rúd+Zuhanyzó Függöny Horgok Rings Item Súly : 540g Product Méretek : zuhanyfüggöny (70.8x70.8, 78.7x78.7) cm, zuhanyfüggöny Rúd (43-72, valamint 57-96) cm.

Hasonló ajánlatok..