• Legutóbbi
GLYYRLR Törölközőt Melegebb Falra Szerelt Csiszolt Arany Elektromos, Fűtött Törölköző Rack 5 Bar Fűtött törülközőtartó 304 Rozsdamentes Acél Energia Hatékony Törölközőt Melegebb Rack Fürdőszoba,Dugó
zoom_in

GLYYRLR Törölközőt Melegebb Falra Szerelt Csiszolt Arany Elektromos, Fűtött Törölköző Rack 5 Bar Fűtött törülközőtartó

HUF 2254.50

Áruk mennyisége
check Elérhető

▶ Magas Minőségű Anyag : A törölközőt melegebb rack készült 304 rozsdamentes acélból, hogy védje a rozsda ellen, biztosítva a tartós, hosszú élettartam.Lehet vízálló, nem könnyen rozsdás a párás környezet.Törölközőt melegebb segíthet felmelegszik, a törölköző száraz őket használat előtt. ▶ Állandó Hőmérsékletű Fűtés & Gyors Fűtés & Túlmelegedés elleni Védelem : Egyszerűen kapcsolja be a kapcsolót, 5 percig meleg törülközőt, 2-8 óra szárítás teljesen nedves törülközőt.Beépített termosztát, amely képes tartani a hőmérsékletet 113°F(45°C), valamint az energiatakarékosság.Nem a hőcsöves túl forró, mert a törülközőt, hogy kiég, Biztonságos, Anti Forrázás, amelynek célja, hogy futtassa a nap 24 órájában. (Megjegyzés : Általában a hőmérséklet függ a környező hőmérséklet & páratartalom). ▶ Kényelmes Életet : Törölköző melegebb lehet tartani a törölközőt, kabátok, ruhák, meleg, száraz.Használhatod a bejárat, wc, pince, mosókonyha, hogy szabályozza a szoba hőmérsékletét, majd a nedvesség a levegőben, hogy a hatás eléréséhez a párátlanítás. ▶ 2 Telepítési Módszerek : Ez a törölközőt melegebb van osztva plug-in pedig vezetékes. (1) Plug-in : hálózati kábel jön ki a hátsó oldalán a függőleges cső a dugó. (2)vezetékes : Eltitkolni a tápkábelt gondolta, hogy a lába meg keretét a falra közvetlenül. ▶ Barátságos Ügyfélszolgálat : Mi ingyenesen biztosítja a megtérülést, valamint az exchange szolgáltatás minden vendég számára.Csak a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal biztosítani képek, a probléma leírása.Az elégedettség a legnagyobb motiváció.Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kérjük, írjon nekünk. ● Ez az elektromos törölköző melegebb ideális megoldás van, száraz a törülközőt vagy ruhát, gyorsan, egyszerűen.Ideális a használata a fürdőszobában, hogy a hő -, illetve száraz a clothes Specification : Termék Neve : Elektromos törölköző warmer Color : Csiszolt gold Style : Contemporary Material : 304 rozsdamentes acél Telepítés Típusa : Plug In/ Hardwired Main Funkciók : Száraz, állandó hőmérséklet, vízálló, magas hőmérséklet resistant Voltage : 110 V-220 VPower : 65 WFrequency : 50 HZHeating Idő : 5 minutes Working Hőmérséklet : 45±5 ℃Vízálló Értékelés : IP56 Product Méret : 520*600*125mm Heated Törölközőt bárja Ezek az Előnyök : ● a száraz törölközőt gyorsabban, tartása frissebb.● Ők biztosítják a puha környezeti meleget a fürdőszobában.● Óvatosan, száraz, érzékeny ruházat, fürdőruha.● Gyorsítja a szárítást a nedves felsőruházat, mint a kabát, kesztyű–, hogy törölközőt melegítő érdemes figyelembe venni, hogy a sár szobák, mosoda.● Meleg Tipp : ★ Mivel a mérete mért kézzel, van egy bizonyos hiba.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.★ A projekt kissé eltérhetnek a kép miatt világítás, illetve megjeleníteni.★ Törölközőt, másokat nem tartalmazza.

Product Name:
Electric towel warmer
Color:
Brushed gold
Style:
Contemporary
Material:
304 stainless steel
Installation Type:
Plug In/ Hardwired
Main Functions:
Dry, constant temperature, waterproof, high temperature resistant
Voltage:
110V-220V
Power:
65W
Frequency:
50HZ
Heating Time:
5 minutes
Working Temperature:
45±5 ℃
Waterproof Rating:
IP56
Product Size:
520*600*125mm
Heated Towel Bars Offer These Benefits:
● They dry towels more rapidly, keeping them fresher. :
● They provide a soft ambient warmth in your bathroom. :
● Gently dry delicate clothing and swimwear. :
● Accelerate drying of wet outerwear, such as coats and gloves–making towel warmers worth considering for mud rooms and laundry rooms. :
● Warm Tips:
★ Since the size is measured manually, there is a certain error. Please refer to the actual product. :
★ The project may be slightly different from the picture due to lighting and display. :
★ Towels and others are not included :

Hasonló ajánlatok..