• Legutóbbi
TOARTi Boldog Karácsonyt Idézet Fali Matricák(22 Matricák), Hópihe Téli Matricák, Agancs Kis Harang Wall Art for Xmas Party Kellékek Ablak Ragaszkodik Gyerekszoba Dekoráció
zoom_in

TOARTi Boldog Karácsonyt Idézet Fali Matricák(22 Matricák), Hópihe Téli Matricák, Agancs Kis Harang Wall Art for Xmas

HUF 1078.65

Áruk mennyisége
check Elérhető

★Kiad egy Boldog Karácsonyi Ünnep : A boldog Karácsonyt matricák áldjon meg, hogy kiad egy boldog időt a családoddal. ★Használat : Könnyű meghámozzuk, majd ragassza a pvc fali matrica ablakok,ajtó, festett fal, vagy bármilyen sima, lapos, száraz, pormentes felületre.Csak pár perc kell, hogy hozzon létre egy csodálatos környezet tökéletesen. ★Jelenetek : mennek tökéletesen a gyerek szoba, ajtó,szekrény, ablak,hálószoba, ,fél szoba,bölcsőde, óvoda, játszószoba,iskolai osztályban, art terem. ★Anyag : a hópehely fali matrica készült, áttetsző pvc anyag.Ez a magas minőségű, vízálló ,ragasztó,cserélhető teljesen felelnek meg a szabványnak. ★Méret : Teljes 1sheet ( 22pcs) körülbelül 25.3"× 12.4" centivel a fogadó méret . (Lásd a képet a részleteket.). 1、Tiszta, száraz a felület. 2、húzza le a színes idézet fali matrica a biztonsági adatlap gondosan. 3、Alkalmazni, hogy a felülete, mint a gondolat. 4、Nyomja meg erősen, hogy szorítsa ki a légbuborékokat.Nem csak a festék falfelület,de bármilyen sima, lapos, száraz, pormentes felületre.Például ablak,ajtó,üveg,fa ,kerámia felület,stb.Reméljük, hogy élvezze a termék, oszd meg velünk a alkotásai, innovációk.ha szeretnéd díszíteni más, akkor keresse meg a boltban, hogy megtalálja a megfelelő terméket. 1、Összesen 22 db .
. 2、Méret : 1 Összesen adatlap egyes arról, hogy 25.3"× 12.4" centivel a fogadó méret.
. 3、 Áttetsző Anyagi : látogatható mindkét oldalon
. 1、Tiszta, száraz felületre, 2、húzza le a színes idézet fali matrica a biztonsági adatlap carefully3、Alkalmazni, hogy a felülete, mint a idea4、Nyomja meg erősen, hogy szorítsa ki a légbuborékokat.Nem csak a festék falfelület,de bármilyen sima, lapos, száraz, pormentes felületre.Például ablak,ajtó,üveg,fa ,kerámia felület,stb.Reméljük, hogy élvezze a termék, oszd meg velünk a alkotásai, innovációk.ha szeretnéd díszíteni más, akkor keresse meg a boltban, hogy megtalálja a megfelelő terméket.

Hasonló ajánlatok..