• Legutóbbi
RANRAN Ág Maked Szivárvány Híd Mókus Hörcsög Játékok,Színes, tengerimalac, Csincsilla, Fából készült Rejtekhely Ház,Fészek Papagáj Állandó Arch Létra(S)
zoom_in

RANRAN Ág Maked Szivárvány Híd Mókus Hörcsög Játékok,Színes, tengerimalac, Csincsilla, Fából készült Rejtekhely Ház,Fészek

HUF 1034.10

Áruk mennyisége
check Elérhető

Készült fa botok, belső fém vas drót hajlítható.Hasznos gyakorlat a kis állatok végtag erejét.Vonzza a háziállatok fel s fedezze fel lehet használni, mint egy alagút, híd, vagy rámpa.Alkalmas hüllő, mint hamester, egér, rágcsáló' rágás, meg a hegymászás.Egy tökéletes hörcsög, egér, hüllők, rágcsálók, valamint egyéb, a kis állatokat.Mennyiség : 1 Pc Package Tartalmazza : 1* Papagáj Ladder Size : S : 22.5*6 cm M : 22.5*10cm Material : Wood Color : Rainbow Features : 1. Készült fa botok, belső fém vas drót hajlítható.2. Hasznos gyakorlat a kis állatok végtag erejét.3. Vonzza a háziállatok fel s fedezze fel lehet használni, mint egy alagút, híd, vagy rámpa.4. Alkalmas hüllő, mint hamester, egér, rágcsáló' rágás, meg a hegymászás.5. Egy tökéletes hörcsög, egér, hüllők, rágcsálók, valamint egyéb, a kis állatokat.

Hasonló ajánlatok..