• Legutóbbi
Szilikon Izzó Kiüritők 100 ml. Vízelvezető Üveg Steril. Egyszeri Használatra Vákuum Izzó. Seb Vízelvezető Üveg. Szilikon Orvosi Vízelvezető Izzó. Műtét Utáni Vízelvezető Üveg.
zoom_in

Szilikon Izzó Kiüritők 100 ml. Vízelvezető Üveg Steril. Egyszeri Használatra Vákuum Izzó. Seb Vízelvezető Üveg. Szilikon

HUF 5076.00

Áruk mennyisége
check Elérhető

VÍZELVEZETŐ ÜVEG 100 ml-t egy nem működő, egyedülálló, beteg, egy hordozható szívó készülék áll, hogy egy kézzel működtetett műanyag eldobható evakuálási rendszer célja, hogy a vákuum szívó vízelvezető műtéti sebek.Csomagolva : 1 Per Csomag.MAGAS MINŐSÉGŰ : a Seb vízelvezető készült Steril Szilikon Izzó.Vákuumos üveg célja, hogy az aktív vákuum technológia, amely a csatornába, gyorsan, kényelmesen, anélkül, hogy a gravitáció.Biztonságos.Ez gyártott, nem a pohár, törhetetlen műanyag biztonságos, tűmentes, hogy elkülönítsük a biológiailag veszélyes folyadékot.ALKALMAZÁS : Szilikon Üveg használatra szánt állat, távolítsa el, vagy minta testnedvek.Ez használt nagy seb területek (sebészeti műtétek után).Célja, hogy a kézi szívó-gyűjtemény a folyadékot a zárt seb lefolyó rendszerek.Biztosítja a megfelelő vákuum szintet, hogy a nézők többsége orvos specialitásokat.Javasolt felhasználási területek : nagy térfogatú vérvétel, valamint nagy volumenű vízelvezetés. 100 ml-es beosztással üres üveg ovális alakú.KÖNNYŰ HASZNÁLAT : a vákuumos üveg biztosítja a gyors, hatékony vízelvezetés, anélkül, hogy látogasson el az orvos minden alkalommal, amikor elszívja a felesleges idő, költségek, valamint az energia.EGYSZERI HASZNÁLAT : Vízelvezető vákuumos üveg egyszer használatos, eldobható egység, amelynek célja, hogy előre a gyűjtött vízelvezető egy gyűjtemény kamara által a folyékony statikus szívó hatása.Méret : 1 csomag.

Hasonló ajánlatok..