• Legutóbbi
POCREATION Ellenőrző Kamera, 7mm HD Kamera, USB Boroszkópok 6 LED-es Fokozatmentes Fényerő Fény az Ipari Gázvezeték Ellenőrzés(1M)
zoom_in

POCREATION Ellenőrző Kamera, 7mm HD Kamera, USB Boroszkópok 6 LED-es Fokozatmentes Fényerő Fény az Ipari Gázvezeték

HUF 1942.65

Áruk mennyisége
check Elérhető

[Kompakt fényképezőgép] Ez a vizsgálat Kamera 7mm, akkor lehet használni, hogy ellenőrizze a víz alatti területek, rések, lyukak könnyen. [Állítható LED] Ez a vizsgálat Kamera 6 highbrightness fokozatmentes fényerő LED-es lámpák, ez elfog tiszta képeket sötét helyeken. [USB-Camera] Ez a vizsgálat kamera támogatás OTG funkció, lehet csatlakoztatni, hogy egy mobil telefon, vagy a számítógép, késedelem nélkül. [Teljes Tartozékok] Ez a vizsgálat kamera jön threeinone horog, mágnes kampó oldal tükröt, hogy megfeleljen az ön igényeinek különböző forgatókönyvek. [A Szolgáltatás minősége]Ha bármilyen kérdése van a termék, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, akkor önnek a legjobb megoldás.Specifikáció : Elem Típus : Endoszkóp Készlet-Anyag : MŰANYAG Súly : Kb. 70g-81g / 2.5 oz-2.9 oz Kamera Átmérő : 7.0 mm / 0.3 a Felület : Micro USB Android Felület Lámpa Gyöngyök : 6db Fehér Led Feszültség : DC 5 V/1 A fókusztávolság : 3-10cm / 1.18-3.94 az Objektív Látószög : 67 Fok Fényképezőgép Képpont : 300,000 Frame Rate : 30 FPS üzemi Hőmérséklet : -10-80 Lencse Vízálló : IP67 Mobiltelefon Támogatás : OTG munkaállvány : Az Android/Windows 2000/Windows Xp/Vista/Windows 7/Windows 8 esetén, Hogyan kell Használni : 1. A böngésző segítségével olvassa be a kódokat a kézi, majd telepítse a szoftvert 2. Csatlakoztassa a telefont a endoszkóp, a telefon beállításait, kapcsolja be az USB-OTG funkció 3. Nyissa meg a letöltött illetve telepített szoftver, akkor a kép automatikusan megjelenik 4. Ez is lehet egy olyan számítógéphez csatlakozik, töltse le a szoftvert, a honlapon keresztül, nyissa meg a szoftver, majd csatlakoztassa az USB használata 5. Dolgozik platform : Android/Windows 2000/Windows Xp/Vista/Windows 7/Windows 8 Csomag Lista : 1 x Endoszkóp Kamera 1 x Adapter Kábel 1 x Horog 1 x Mágneses Horog 1 x Oldalán Tükör 1 x Horog Rögzített Fedél 1 x Kézikönyv Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 01 hüvelyk hiba miatt kézi mérés. 2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. 3. A telefon támogatnia kell az OTG funkció, vagy nem használható. 4. A telefon csak kompatibilis a micro USB Android kezelőfelület.

Item Type:
Endoscope Kit
Material:
PVC
Weight:
Approx. 70g-81g / 2.5oz-2.9oz
Camera Diameter:
7.0mm / 0.3in
Interface:
Micro USB for Android Interface
Lamp Beads:
6pcs White LEDs
Voltage:
DC 5V/1A
Focal Length:
3-10cm / 1.18-3.94in
Lens Angle:
67 Degrees
Camera Pixels:
300,000
Frame Rate:
30FPS
Working Temperature:
-10-80
Lens Waterproof:
IP67
Mobile Phone Support:
OTG
Working Platform:
For Android/For Windows 2000/For Windows Xp/For Vista/For Windows 7/For Windows 8
How to Use:
1. Use the browser to scan the codes on the manual and install the software :
2. Connect the phone to the endoscope, in the phone settings, turn on the USB and OTG functions :
3. Open the downloaded and installed software, the image will be automatically displayed :
4. It can also be connected to a computer, download the software through the website, open the software, and then connect to the USB to use :
5. Working platform:
For Android/For Windows 2000/For Windows Xp/For Vista/For Windows 7/For Windows 8
Package List:
1 x Endoscope Camera :
1 x Adapter Cable :
1 x Hook :
1 x Magnetic Hook :
1 x Side Mirror :
1 x Hook Fixed Cover :
1 x Manual :
Note:
1. Please allow 01 inch error due to manual measurement. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. The phone must support the OTG function or it cannot be used. :
4. The phone is only compatible with the micro USB for Android interface. :

Hasonló ajánlatok..